Последни новини

Show_beautin_christmas_healthyme_website
Последни новини

Красота отвътре със серията на BEAUTΙΝ COLLAGEN!

Красота отвътре със серията на BEAUTΙΝΤΜ COLLAGEN!

Заблести като звезда по Коледните празници със серията BEAUTΙΝΤΜ COLLAGEN!
Този декември е пълен с изненади! Цялата серия на BEAUTΙΝΤΜ COLLAGEN (течен колаген за пиене, серум за лице и околоочен контур и течен колаген за пиене в еднократни дози 5x30ml) са с 10% отстъпка! Открийте офертата в избрани обекти*.
Ако търсиш начини да бъдеш и да се чувстваш красива отвътре тази Коледа, докато водиш активния си начин на живот, BEAUTΙΝΤΜ COLLAGEN на myelements е тук за теб. Избери продукта, които най-добре отговаря на нуждите ти:

 

  • Течен колаген за пиене обогатен с хиалуронова киселина и витамини, специално създаден да подчертае женската красота. Сега новата усъвършенствана формула с магнезий може да подпомогне забързания ти начин на живот!
  • Течен колаген за пиене в еднократни дози за тези от вас, които търсят удобна опаковка за по-лесно пренасяне и употреба.
  • Серум за лице и околоочен контур за тези от вас, които искат да завършат програмата си за красота и да повишат красотата на кожата си не само отвътре, но също....отвън.

 

BEAUTΙΝΤΜ COLLAGEN е иновативна формула, която съдържа висококачествен Peptan ΤΜ хидролизиран колаген под формата на пептиди за по-лесно усвояване. Съдържа също витамин А, В комплекс, витамин С и цинк и е обогатена с хиалуронова киселина. Предоставя хранителни вещества в готова за употреба от тялото форма и микронутриенти, които допринасят за засилване естественото производство на колаген от човешкото тяло. По тази причина, хранителната добавка повишава блясъка на кожата и осигурява допълнителна хидратация на кожата, подсилва косата и ноктите, подпомага здравето на съединителната тъкан и ставите и има антиоксидантни свойства, които намаляват ефекта на свободните радикали. Новата подобрена формула с магнезий може да допринесе за активния ти начин на живот, тъй като намалява умората и изтощението и предотвратява мускулните крампи.

Новият BEAUTΙΝΤΜ COLLAGEN Face & Eye Serum е продукт специализиран в противостареещата грижа за кожата, който допълва програмата ти за красота паралелно с употребата на хранителната добавка BEAUTΙΝΤΜ COLLAGEN течен колаген за пиене и ти помага да подобриш здравето на твоята кожа не само отвътре, но и отвън. Всички съставки на формулата допринасят кожата ти да изглежда и да се чувства по-хидратирана, стегната и еластична, както и подпомагат намаляването на дълбоките бръчки. Също така, е обогатена с Matrixyl 3000, който клинично е доказано, че повишава производството на колаген и еластин в кожата.

Избери продукт от серията на Beautin Collagen, който най-добре ти подхожда и заблести като звезда по празниците!

Можеш да намериш серията на BEAUTΙΝΤΜ COLLAGEN с -10% отстъпка тук!

*Офертата е валидна до изчерпване на количествата.

Хранителните добавки не заместват разнообразното хранене и здравословния начин на живот.

 

  • Свързани въпроси