Дете

Show_1491
Дете

Близо до майките е... „SOLGAR”

Съюзник в цялото усилие на бременността и майчинството е фирмата „Solgar”, която предлага натурални хранителни добавки, подходящи за периода на бременността и непосредствено след раждането, като препаратите „Multi-Billion Dophilus”, „Prenatal Nutrients” и „Flaxseed Oil”.

 

► „Prenatal Nutrients”

За всички бременни и кърмещи жени, които искат да си набавят нужната енергия и да задоволят необходимостта от хранителни вещества по време на най-важния период от живота си, компанията „Solgar” предлага специално създадената за целта хранителна добавка προτείνει „Prenatal Nutrients”.

Продуктът „Prenatal Nutrients” на „Solgar”:

• Снабдява организма на жената с всички необходими елементи с оглед справянето с увеличените нужди от енергия по време на бременността и кърменето.

• Съдържа нужното количество фолиева киселина – хранително вещество, което спомага за ограничаване риска от поява на генетични аномалии в плода.

• Подсилва имунитета на женския организъм по време на бременността.

• Предпазва от стрес.

 

► „Flaxseed Oil”

Между 8-30% от жените споделят за наличие на средно или силно напрежение в гърдите, което може да трае или да надвиши пет дни от месеца. Това състояние не е опасно за здравето на дамите, но може да предизвика силна дисфория и да навреди на качеството на живота. До появата на „flaxseed oil” не съществуваха алтернативни препарати. Използваха се единствено медикаментозни интервенции, които не бяха реципрочни на лекото неразположение и причиняваха странични ефекти.

Гилдията на гинеколозите потърси едно елегантно и безопасно средство, което да комбинира хранителния резултат с безопасността спрямо жените, в резултат се появи растителния препарат на основата на лененото семе. „Flaxseed Oil” на „Solgar” е масло от студено пресовано ленено семе, отгледано без пестициди и изкуствени торове, без добавки. Представлява богат източник на алфа линоленова киселина. Съдържа и ω-6 мастни киселини (линолова киселина) и ω-9 (олеинова киселина). Полезно е за сърдечносъдовата система, за хормоналния баланс, за превенция на мигрената, срещу инфекции и за регулиране на хранителните ензими.

 

► „Advanced Multi-Billion Dophilus”

Пробиотиците са полезни микроорганизми, които обитават хранопровода, осигурявайки необходимия баланс между полезните и патогенни бактерии. По този начин подсилват храносмилателната и стомашночревната система, спомагайки за по-доброто храносмилане и усвояване на храните, за производството на витамини, същевременно с което засилват дезинтоксикиращата функция на организма, т.е да изхвърля вредните елементи, приети с храната. Хранителната добавка „Advanced Multi-Billion Dophilus” представлява едно ново поколение пробиотици на „Solgar”, отличаващи се по следното: • На 100% не съдържат млечни продукти. • Не съдържат алергогени като жито, глутен, ядки, яйца и пр. • Съставени са от нови високоустойчиви щамове, доказани в над 200 клинични тестове. • Разполагат с точна идентификация и подредба на щамовете, както употреба на веригата ДНК за превенция от мутацията на всеки щам. • Произвеждат се в микрокапсули от полизахариди, за да се предпазват от ниското pH в стомаха и за да се подхранват пробиотиците в чревния тракт. • Използван е специален патентован метод за студено изсушаване, което увеличава устойчивостта им. • Подходящи са за строги вегетарианци.