Натуралният избор за по-здравословен начин на живот

Натуралният избор за по здравословен начин на живот

Optima Health & Nutrition доказва превъзходството си в индустрията на натуралните продукти от 1994 г. насам. Продуктите се разпространяват в над 30 държави по света. Фокусът ни да използваме само най-чистите суровини добити от целия свят, комбинирани с последните проучвания и производствени техники, е в основата на нашата дейност.

За да поддържаме ефикасността на продуктите, ние използваме само естествени съставки, избягвайки добавки като аромати, оцветители и изкуствени съставки. Когато са необходими консерванти за удължаване срока на годност на продуктите, използваме естествени агенти, които не нанасят вреда нито на нас, нито на природата.

Разработването на нови продукти се превърна в ключов аспект за нашата дейност, помагайки ни да поддържаме и обогатяваме гамата си продукти, чрез разнообразяване и непрекъснато развитие, което осигурява продължителен жизнен цикъл на продукта.

Очевидно е, че нашият ангажимент към околната среда, е от ключово значение. Ние не тестваме продуктите си върху животни; нашите продукти не са токсични, биоразградими са и отговарят на всички изисквания на Европейската комисия.

 

Продуктите на Optima използват максимума от хранителната активност на всяка съставка

more