iso

Ποιοι είμαστε

Фирмата „ISO PLUS” ООД предлага 30 годишен опит и отлично качество в представителство, дистрибуцията и промоцирането на натуралните хранителни добавки в Гърция, спечелвайки водеща позиция на гръцкия пазар чрез една широка мрежа за продажби.

Днес „ISO PLUS” продължава да се развива на гръцкия пазар, представлявайки четири известни чуждестранни фирми, създава уникална собствена серия от натурални хранителни добавки, работи с 5.000 аптеки и магазини за здравословна храна в цяла Гърция, за нея работят 85 обучени кадри и развива експортна дейност.


Какво налагаме?

„ISO PLUS” прокламира философията на природосъобразния начин на живот в широкия смисъл на well-being, който се изразява посредством ежедневната употреба на здравословна храна, в душевното и мисловно усъвършенстване, в трениране на тялото.
Основно ядро във философията на „ISO PLUS” е мисията да внедри здравословното хранене в ежедневното съзнание на потребителя, да обучи добре клиента-партньор, с цел по този начин да се постигне по-високо качество на живот за всички.


Мечтата ни: Лидерство в бранша

Мечтата ни е налагане на здравето и благосъстоянието на човека чрез постоянно промоциране на авангардни, новаторски и сигурни решения на пазар, колкото на ниво продукти, толкова и в сферата на предлагане на услуги чрез непрекъснато информиране и научни консултации.


Мисията ни: Удовлетворяване на уникалните Ви нужди

Нашата мисия е предоставяне на потребител на продукти, следващи най-високите стандарти за качество, за задоволяване на индивидуалните Ви потребности чрез нашите партньорства с най-големите компании по света, колкото на ниво опит и научни приложения, толкова и по отношение асортимента на стоките.


Философията ни: Предлагаме натурално

За по-добро качество на живот, за повече енергия и приятно настроение, за предпазване и за укрепване на човешкия организъм срещу съвременните дразнители, вслушвайки се във Вашите изисквания, предлагаме натурални и авангардни хранителни добавки и козметика с превъзходно качество, допринасяйки възможно най-сериозно за запазването и насърчаването на Вашето здраве.

 

Целите ни: Постоянно развитие, прогрес, усъвършенстване

Целта ни е да се развиваме постоянно, да прогресираме и да внасяме непрекъснато подобрения в продуктите си, но и в предлаганите услуги, за да покриваме нуждите на клиентите и сътрудниците си.

  • Предоставяне на пазар на повече нови, авангардни и натурални продукти.
  • Провеждане на семинари за навременно информиране и продължаващо обучение на сътрудниците ни и крайните потребители на нашите продукти.
  • Повишено наше присъствие на щандовете за продажба.
  • Заздравяване на връзките ни с научната общност и сътрудниците ни.
  • Засилване на познаваемостта на нашите стоки сред купувачите.
  • Промоциране на понятието за балансирано хранене и стойността на соматичните упражнения.


Сравнителното преимущество на компанията

„ISOPLUS” ООД е от новаторите на гръцкия пазар в бранша. Въпреки временните затруднения на пазара, фирмата повярва в науката и в авангардността на стоките си и инвестира в четири основни направления:

  1. В подхода, поставящ клиента в центъра, за развитие и организация на продажбите с основен инструмент програмата CRM, както в инвестиция в техническо оборудване и човешки потенциал. Гъвкавостта, развитието и създаването на междуличностови отношения със сътрудниците ни представляват една от основните цели на фирмата.
  2. В обучението на клиентите и сътрудниците ни лекари и фармацевти, както и на крайния потребител. Обучението се предоставя чрез организиране на информационни еднодневни кампании и семинари, както чрез семинари за e-learning, посредством директно обслужване по телефона и посещения в лекарски кабинети и болници от изследователския отдел на „ISO PLUS” ООД и чрез участието на фирмата в браншови изложения. Обаче и самите служители на „ISO PLUS” не спират да се обучават и да се информират за новостите в нашата област чрез фирмени семинари, участие в международни срещи на компаниите, които представляваме и посещения на международни изложби в чужбина.
  3. В промоцирането, рекламирането и комуникирането чрез писане на статии колкото в научни, толкова и в life-style списания, по щандовете за продажби чрез информационни и рекламни брошури, посредством реклама върху екрани в аптеки и чрез реклами по телевизията за стоките с марката „Solgar”.
  4. Чрез съсредоточаване върху новаторските натурални продукти, които първа „ISO PLUS” препоръча на гръцката общественост, които не са винаги и най-оборотни, но успяха да създадат тенденции, заради което „ISO PLUS” се смята от пазара за пионер в областта си.
Начало Меню Начало Меню
iso

Εταιρίες

Във всички продукти на фирмата „ISО PLUS” ООД се открива тенденция към новаторство, наука и развитие на нови авангардни натурални предизвикателства, научна обосновка, вяра в една по-добро качество на живот, както и една култура, която възприема здравето не само като предпазване от болести, а като благосъстояние. Върху тези принципи сме построили обучителната и информационната си дейност за повече от 28 години, печелейки в цяла Гърция все повече и повече верни клиенти и потребители.

Осланяйки се на тези принципи „ISO PLUS” ООД избира да представлява и да предоставя на гръцкия пазар натурални продукти с високи стандарти от водещи компании в чужбина с многогодишен опит и новаторски дух в своя бранш. Компаниите, избрани от „ISO PLUS” за представителство в Гърция са: „Solgar”, „Optima Health & Nutrition”и „dr.organic”. Едновременно с това от септември 2011 г. „ISO PLUS”, основавайки се на дългогодишния си опит, създаде собствена серия натурални хранителни добавки, наречена myelements.

Начало Меню Начало Меню
iso

Eγκαταστάσεις

 

 

Начало Меню Начало Меню
iso

Ιστορία

31 години възходящо развитие

Фирмата е основана през 1986 г. с цел да предлага на гръцките потребители натурални хранителни добавки с високо качество, предлагайки същевременно възможно най-добро обслужване и информация на клиентите и научната общност.

През 1992 г. „ISO PLUS” започва да си сътрудничи с американската фирма за хранителни добавки „Solgar”, водеща в световен мащаб компания за хранителни добавки, ставайки официален представител и дистрибутор на продуктите на „Solgar” за Гърция. Това партньорство и до днес е основна дейност на „ISO PLUS”.

Отново през 1992 г. „ISO PLUS” се разширява и на пазара в Северна Гърция чрез създаването на местни представителства в Солун, което довежда до учредяването на офис за Северна Гърция през 2010 г. в гр. Солун, за да се обслужват по добре клиентите и учените в тази част на страната.

През 1995 г. започва да функционира Отдел за научна информация към фирмата, с което отново сме първи. Целта на този отдел е максимално добре да се информират клиентите и научната общност.

През 1999 г. фирмата се заема с вноса и представителството на британската серия продукти „Optima”, една от водещите компании за натурална козметика и здравословни продукти в Обединеното кралство, осигурявайки още по-широка гама от здравословни продукти за благополучието на потребителите ни.

През септември 2011 г., следвайки мечтата си да придобие водещо място в предлагането на натурални хранителни добавки в Югоизточна Европа, „ISO PLUS” представя серията myelements като нова собствена марка хранителни добавки в унисон с философията на фирмата.

През ноември 2011 г. „ISO PLUS” разширява дейността си в областта на естествените козметични средства, представяйки на гръцкия пазар британската серия от екологична козметика dr.organic, първа серия продукти за разкрасяване с биоактивни съставки, вдъхновена от природата.

От началото на 2012 г. „ISO PLUS” ООД се проявява и на международно ниво, стартирайки износ по линия на представителството си на „Solgar” за България и Румъния чрез основаването на дъщерни дружества и поставяйки основите за бъдещо разрастване на целите Балкани.

Днес „ISO PLUS” продължава развитието си на гръцкия пазар, предлагайки една цялостна серия от продукти, състояща се от над 800 различни стоки, които покриват изцяло нуждите на клиентите в Гърция. Персоналът на „ISO PLUS” се състои от опитни и специализирани кадри, които чрез изключителния дух на сътрудничество насочват всичките си усилия за постигане целите на фирмата в унисон с принципите и философията на „ISO PLUS”, за да предлагат превъзходни продукти и предоставят информационни и експертни услуги на високо равнище.

Начало Меню Начало Меню
iso

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

В „ISO PLUS” вярваме, че развитието на нашите дейности може да се постигне само чрез паралелно израстване на кадрите в нашата компания, но и чрез прогреса на обществото, в което работим. „ISO PLUS” се грижи за по-успешното удовлетворяване на очакванията на всички заинтересовани страни (клиенти, служители, общественост) по балансиран начин в полза на обществото и на фирмата.

Затова „ISO PLUS” е заложила Дружествената социална отговорност като неделима част от стратегическото й планиране, инвестирайки във фирмен мендижмънт, социални дейности и екологични проблеми.

По-конкретно „ISO PLUS” е направила дарения на Детския музей и в Младежкия европарламент, както допринася активно за опазване на околната среда с участието си в програми за рециклиране, използвайки само хартиени торбички, а автомобилите й използват само екологични горива.

Успоредно с това „ISOPLUS” инвестира в човешкия потенциал, с който разполага и мотивира хората си със справедливи възнаграждения, участие в разпределяне на печалбите, предоставя им възможности за професионално развитие, достопочтен климат и непрекъснато развитие на уменията и знанията на служителите чрез фирмени програми за обучение и развитие.

Начало Меню Начало Меню
iso

media

youtubeкоментари

Начало Меню Начало Меню