Чувствам се прекрасно

Show_beaut%ce%99%ce%9d_collagen__highlighted_bg
Чувствам се прекрасно

BEAUTΙΝ COLLAGEN

от myelements

Красота отвътре

 

Течна Колагенова Напитка

във вид на хранителна добавка

подсилена с Хиалуронова Киселина

 

с изключителен плодов аромат, в два превъзходни вкуса

ягода-ванилия и манго-пъпеш

 

Колагенът е неразтворим, влакнест протеин, отговорен за поддържане правилните нива на влажност на кожата, здравината и еластичността на епидермиса.

Хиалуроновата киселина, както и колагенът, са две вещества, които се съдъжрат естествено в организма с изключително важна роля за здравето на епидермиса, съединителната тъкан и ставите.

С времето способността на организма да произвежда колаген и хиалуронова киселина намалява и това има незабавни видими следи по епидермиса, като отпускането на кожата и следите от стареене (тънки линии, бръчки).

Витамините А, В комплект, С и цинкът допринасят за естественото образуване на колаген, запазването на естественото състояние на кожата, ноктите и косата и защитата на клетките от оксидативния стрес.

Комбинацията от елементите на BEAUTΙΝΤΜCOLLAGEN предоставя многостранни ползи на организма. Подсилва здравата и красива кожа, подобрявайки външния й вид, и се бори със свободните радикали, поради антиоксидантните свойства на съставките си. Също така, засилва косата и ноктите, както и съединителната тъкан, хрущялите, ставите.

BEAUTΙΝΤΜCOLLAGEN представлява един завършен комплекс за красота във вид на хранителна добавка с хидролизиран колаген, подсилен с хиалуронова киселина, витамини А, В комплекс, С и цинк.

Вижте повече информация за BEAUTΙΝΤΜCOLLAGEN и ползите от него тук