Фитнес

Show_548x328_vm2000_article
Фитнес

Снабди се с енергия!

Чувствате, че ви липсва енергия? Срещате трудности при справянето с ежедневните си задължения поради чувство на умора? Вижте как може да се снабдите с „изгубената” си енергия!

Съвременният начин на живот на бързи обороти увреждат и изтощават тялото, като същевременно не ни позволяват да спазваме възможно най-подходящия хранителен режим. В резултат на това организмът ни е лишен от основни хранителни вещества като витамини, минерали, микроелементи и др., които са от особена важност за поддържането на жизнеността на организма. Съществуват ли, обаче, начини да тонизираме своя организъм и да се снабдим с нужната енергия?

1. Здравословното хранене

Понеже хубавият ден си личи от сутринта, един правилен и балансиран хранителен режим може да набави на организма много хранителни вещества, които са му нужни, за да функционира нормално. Затова е добре да започнем деня с хубава и обилна закуска, следвайки хранителния режим на 5-те малки хранения дневно!

2. Упражненията

Трябва да включим гимнастиката и спортуването в нашия живот! Гимнастиката стимулира дейността на сърдечно-съдовата система, като по този начин кръвта доставя повече кислород и хранителни вещества на тъканите. Същевременно се отделя ендорфин, хормонът на щастието, който отговаря за нашето настроение и тонус!

3. Хранителните добавки

Трябва да изберем подходящите хранителни добавки! Независимо дали сме спортисти или вегетарианци, или просто имаме нужда да се снабдим с повече енергия, поливитамините VM-2000™ на Solgar са идеалното решение за постигането на по-добри нива на добро настроение, жизненост, като ни снабдяват с необходимата за организма енергия, за да можем да се справим с ежедневните задачи. Поливитамините VM-2000™ на Solgar са мощна и балансирана формула, която съчетава всички необходими витамини, минерали, микроелементи, аминокиселини, антиоксиданти, храносмилателни ензими, супер храни като спирулина, билки, като сибирски женшен, ехинацея, сума, латинка и др., водоразтворими фибри и биофлавоноиди, в точното съотношение и във възможно най-подходящата за усвояване форма. Какво правят VM-2000™ за нас?

  • Покриват основните нужди и липси на витамини, минерали и хранителни вещества
  • Снабдяват организма с енергия и тонус и са идеални за спортисти, тъй като съдържат изобилие от аминокиселини
  • Подпомагат по-доброто усвояване на хранителните вещества, които се приемат с храната
  • Подсилват организма за справянето с ежедневните предизвикателства и високите обороти на съвременния начин на живот
  • Справят се с физическата и психическата умора
  • Стимулират функционирането на мускулите и спомагат за запазването на мускулната маса

Силата е в теб. Снабди се с енергия с VM-2000™ на Solgar!