Последни новини

Solgar: 70 години превъзходство и иновация!

Историята на Solgar започва през 1974 в източен Манхатън, Ню Йорк, когато двама фармацевти и един холистичен лекар споделили една и съща страст и визия за по-добро качество на живота, имайки за цел да подобрят нивото на здравето и благосъстоянието на човека. В продължение на тези години, Solgar се развила от малка фирма от трима души в една от най-иновативните и заслужаващи уважение компании в отрасъла на хранителните добавки, като продуктите й се предлагат в аптеки и магазини за здравословна храна по цял свят.

Оттогава, в продължение вече на 70 години, продължава да служи с постоянство на същите ценности и визия: да избира само висококачествени съставки от природата, и в комбинация със специализираните си научни познания, да създава уникални ефективни формули, които подобряват темите здраве и красота, които занимават хората в ежедневието.

Пълната й отдаденост на изследванията на правилното хранене, дългогодишната традиция, опитът и надеждността й, вниманието към качеството и към детайла, които показва през всичките тези години във всички етапи, от събирането на суровините, през производството до дистрибуцията, са я класифицирали като компания-еталон в един постоянно развиващ се сектор, какъвто е този на хранителните добавки.

Солгар е в България от 2012, когато компанията ISOPLUS BG пое официалното представителството и дистрибуцията на продуктите й на българския пазар. През тези 5 години в България, Solgar разполага с над 250 специализирани хранителни добавки и продължава да има като основен приоритет несравнимо високото качество на продуктите си.

Днес Solgar, с повече от 450 продукта, с представителство в над 60 страни и с характерния си златист цвят и стъклена опаковка, превърнала се в синоним на върховно качество, се е наложила като една от най-надеждните и premium марка за хранителни добавки на световно ниво и е успяла да извърви до днес, 70 години превъзходство и иновация.