Последни новини

Body & Solgar: Нашето пътешествие към света на добрата форма започва сега!

Винаги ще се стремим да бъдем в добра форма. Потребността ни да се чувстваме свежи и жизнени във всеки миг от деня няма граници. Съвременният начин на живот обаче не ни позволява да си набавяме толкова нужните ни хранителни вещества, витамини и минерали. Прочети как да откриеш пътя към добрата форма още днес!

Средиземноморска диета
Искаш ли да чувстваш тялото си добре всеки миг? Пътешествието ти към света на добрата форма започва от чинията ти! Придържай се към средиземноморския начин на хранене, консумирай пресни плодове и зеленчуци, характерни за сезона, предпочитай сурови и необработени продукти, набавяй си хранителни вещества, от които се нуждаеш, и ще се почувстваш във форма!

Чести физически упражнения
Искаш ли да се грижиш за тялото си по всякакъв начин? Прави физически упражнения, които ти прилягат, и се грижи както за тялото, така и за духа си! Ето някои първи стъпки: предпочитай да се качваш по стълбите, а не с асансьора, не вземай колата за щяло и нещяло и от време на време си слагай маратонките и се порадвай на природата в града и около него... тичайки!

Пътят към доброто здраве минава през Solgar
Дори когато спазваш здравословен начин  на живот, е възможно да не приемаш всички нобходими витамини и минерали, от които организмът ти има нужда. В Solgar добре знаем това. Впрочем, здравето и добрата форма са наша специалност повече от 65 години. И се занимаваме само с това. И когато говорим за хранителни добавки, ние сме абсолютните експерти.

 

От 1947 г. милиони хора по целия свят се доверяват на качеството на Solgar, правейки най-доброто за своето тяло и дух, защото ние в Solgar:

  • Използваме най-чистите суровини за производството на нашите продукти
  • Спазваме безкомпромисно високи стандарти за качество и контрол
  • Използваме стъклени златни бутилки, за да осигурим защита на продуктите ни

Добре знаем, че потребността ти да бъдеш в добра форма няма граница, колкото и години да минат, и че искаш да се чувстваш добре във всяка възраст. Хайде, поемай напред! В това пътуване Solgar ще бъде винаги до теб.

Научи още повече начини да се чувстваш във форма тук!